Inlagda äpplen med kanel och mynta
Kan ätas på en gång. Hållbar i ca 6 månader på sval plats.
Ingredienser
2 kg fasta äpplen
1 ½ l vatten
2 kg socker
1 citron
4 kanelstänger
1 kruka mynta
Instruktioner
Skala äpplena. Skär itu och ta ur kärnhusen.
Koka upp vatten, saften av citron,socker, kanel , hackad myntan
Lägg i äpplena . Låt dem koka tills de är mjuka men inte faller sönder.
Lägg äpplena i varma, rena glasburkar. Häll på lagen. Sätt på lock.
Liknande recept
Havremuffins med äpple och kanel
9
2
Muffins med äpple och kanel
5
6
Dinkellimpa med äpple och kanel
1
Smulkaka med äpple och kanel
1
Smulpaj med äpple, havregryn och kanel
3.8
25 min
2-4
4
Äpple och morotsmuffins med kanel
4
8-10
Extra små och fluffiga amerikanska pannkakor med äpple och kanel
4.8
2
Kladdkaka med äpple och kanel
4
40 min
12
Valnötstårta med äpple och kanel
10-12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!