Ischoklad med polkagris

Serverar: 60 portioner

Tid: 20 minuter

En variant som har polkagrissmak och är krispig.

Ingredienser

  • 200 g mörk blockchoklad
  • 100 g kokosfett
  • 140 g polkagriskuddar (1 påse)
  • Ca 60 ischokladformar
  • Instruktioner

    1. Kör polkagriskuddarna i en mixer tills det nästan är pulver om det är lite små bitar i gör det inget det blir krispigare då.
    2. Hacka chokladen och lägg den i en kastrull tillsammans med kokosfettet. Smält ihop till en jämn smet på medelvärme.
    3. Blanda i de krossade polkagriskuddarna i smeten och häll det i ischokladformar, ställ det i kylskåpet så det stelnar.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Tesson 29 november 2012

    Mycket goda! Till och med min sambo som inte gillar ischoklad i vanliga fall tyckte om dessa! :) Kommer absolut att göra dem igen!

    Tesson 29 november 2012

    Använde mig av mörk blockchoklad.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben