italiensk sallad på spett

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Passar till lite allt möjligt, både fest och vardag som bjudmat eller lite gott på kvällen

Ingredienser

  • 8 körsbärstomater
  • 8 stora gröna oliver
  • 8 kalamataoliver
  • 8 mozzarellabollar
  • 16 basilikablad
  • 4 soltorkade tomater i olja
  • 1 vitt bröd ciabatta
  • 1 msk balsamvinäger
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk italiensk salladskrydda
  • 8 träspett
  • Instruktioner

    Trä 1 körsbärstomat, 1 grön oliv, 1 kalamataoliv, 1 mozarellaboll, 2 basilikablad, en halv soltorkad tomat och 1 stor kub vitt bröd, tex ciabatta. Lägg upp på fat. Blanda ihop olja, balsamvinäger och kryddor. Ringla över spetten. servera som tilltugg, förrätt eller till huvudrätt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben