Italienska kotletter

Serverar: 4 portioner

Fläskkotletter är bra mat att variera både med kryddning och tillbehör...

Ingredienser

  • 4 kotletter av lamm, kalv eller gris
  • 1 dl russin
  • 2 dl Arlaköket vispgrädde
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 köttbuljongtärning
  • 2 tsk salvia
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka vitlöken. Fräs den i smör i en traktörpanna.
    2. Tillsätt mjölet utrört i vattnet, grädde, buljongtärning, salvia, balsamvinäger och russin. Låt såsen koka upp.
    3. Stek kotletterna i smör i en stekpanna, 2-3 min/sida. Salta och peppra.
    4. Lägg ner kotletterna i såsen och låt dem puttra några minuter.
    5. Servera med lätt kokta grönsaker och pasta eller potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben