Italienskt bröd för bakmaskinen

Serverar: 1 portioner

Vitlöksdoftande bröd med parmesanost för bakmaskinen.

Ingredienser

  • 1-1,5 tsk torrjäst
  • 7 dl vetemjöl
  • 0,5 dl finriven parmesanost
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 1 msk olivolja
  • 3 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Häll i torrjästen så att den hamnar längs degskålens kant. Det är viktigt att jästen inte kommer i kontakt med degvätskan förrän knådningen påbörjats.
    2. Tillsätt mjöl, parmesanosten, vitlöksklyftorna, saltet och oljan.
    3. Häll sist i vattnet och välj sedan program.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    saraelinor 28 september 2012

    Hur många gram? Jag har en bakmaskin som tar 750 eller 1000 gram. Vilket progam bör man köra?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben