Italienskt bröd med rosmarin

Serverar: 4 portioner

Knaprigt och gott bröd. Servera med inlagda grönsaker, röror och salami.

Ingredienser

  • 550 g Delizie familjepizza
  • 3 msk Zeta olivolja
  • ½-1 kruka rosmarin, färsk
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader.
    2. Kavla ut degen så att den blir lite tunnare. Skär degen i trekanter och dra ut degbitarna så att de blir längre och lite oregelbundna. Nagga degen med en gaffel.
    3. Pensla degen med olja och tryck in rosmarin i degen. Strö över lite flingsalt och grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter.
    4. Servera med inlagda grönsaker eller en god röra.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben