Serverar: 10-15 portioner
Tid: 1 timme 10 minuter
Smakrikt bröd
Kärna ur oliverna och hacka dem. Finhacka rosmarinen. Häll vattnet (50-gradigt) i en skål. Tillsätt jäst, salt,olivolja och mjöl. Spara litet till utbakningen. Arbeta till en lös och smidig deg och tillsätt rosmarin och oliver. Låt degen jäsa under duk 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Dela degen i två delar på mjölat underlag och forma till två runda bullar. Lägg dem på smord plåt. Strö över litet mjöl. Låt jäsa under duk i 20 minuter. Ställ in bröden i ugnen och grädda i 20 minuter. Ta ut bröden och låt svalna på galler under duk.
Bröd!
Foccacia och Jalapeñobröd, olivolja och salt... Gott både som tillt...
Potatisrätter
Finns det något mer tacksamt än potatis? Den kan stekas, friteras, pre...
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...
Ett väldigt gott bröd, rekommenderas
Älskar det här brödet. Underbart till en soppa. Jag tycker om att ha lite hackade soltorkade tomater i också. Rekommenderas varmt!