Jättegod köttfärsrulltårta

Serverar: 45 portioner

Snabbt och gott bara ugnen som tar lite tid... tänk på att dijonsenap smakar. Så gillar man det vräk på mer. Jag är försiktig med ett tunt lager.

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 2 msk dijonsenap
  • 6 -9 skivor rökt skinka
  • 6 skivor ost
  • 1 tomat
  • 1 tsk vitlökssalt
  • 1,5 tsk CajP:s grillkrydda
  • Instruktioner

    1. Platta ut köttfärsen på ett smörpapper till ca 20x30. Strö över Caj:Ps grillkrydda.
    2. Bred sedan ett tunt lager av dijonsenap över hela färsen och lägg skivor med rökt skinka tills den är täckt.
    3. Täck sedan med den ost du har hemma och lägg tunt skivade tomater i mitten av osten strö vitlökssalt på tomaterna och rulla ihop till en rulltårta.
    4. Smörj en ungsfastform med margarin. Lägg ner rulltårtan och grädda i ugnen i 200 grader ca 40 min.
    5. Servera med potatis och grönsaker! Varför inte en god tsatsiki till???

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben