Jättegod pastasås med kyckling och mango-chutney

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabb och en god brunch.

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 1 stor gul lök
  • 12 mellanstora färska champinjoner
  • 5 dl matlagningsgrädde 27%
  • 3-5 msk mango chutney
  • Garnering
  • Klippt persilja
  • Instruktioner

    1. Ta bort skinnet på kycklingen, och fördela kycklingen i mindre bitar.
    2. Hacka lök och champinjornerna i små bitar och fräs dessa i en stekpanna med en klick margarin. (Får inte bli för mycket färg på det.) Häll på grädden och lägg i chutnenyn. Rör om.
    3. Låt detta småputtra medan pastan kokar. Vid serveringen så klipp persiljan och strö över den över såsen. Serveras med en god sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Heizel 9 juni 2009

    Denna sås är en av mina favoriter, blev glad att hitta den här. Den påminner mig om min mamma. Hon gjorde denna sås med lite chili krydda och strimlad paprika. Men hon hade den i pajskal. En härlig sallad till. Väldigt gott! Själv har jag denna sås till det mesta. Klyftpotatis, bakpotatis med lite bacon i. osv. TACK!

    Silvander 4 mars 2011

    Detta var en mild och god sås, föll tyvärr inte barnen i smak. Blev mycket god att lägga i piroger dagen efter.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben