Ta bort skinnet på kycklingen, och fördela kycklingen i mindre bitar.
Hacka lök och champinjornerna i små bitar och fräs dessa i en stekpanna med en klick margarin.
(Får inte bli för mycket färg på det.) Häll på grädden och lägg i chutnenyn. Rör om.
Låt detta småputtra medan pastan kokar.
Vid serveringen så klipp persiljan och strö över den över såsen.
Serveras med en god sallad till.
Denna sås är en av mina favoriter, blev glad att hitta den här. Den påminner mig om min mamma. Hon gjorde denna sås med lite chili krydda och strimlad paprika. Men hon hade den i pajskal. En härlig sallad till. Väldigt gott!
Själv har jag denna sås till det mesta. Klyftpotatis, bakpotatis med lite bacon i. osv.
TACK!
Silvander4 mars 2011
Detta var en mild och god sås, föll tyvärr inte barnen i smak. Blev mycket god att lägga i piroger dagen efter.
Denna sås är en av mina favoriter, blev glad att hitta den här. Den påminner mig om min mamma. Hon gjorde denna sås med lite chili krydda och strimlad paprika. Men hon hade den i pajskal. En härlig sallad till. Väldigt gott! Själv har jag denna sås till det mesta. Klyftpotatis, bakpotatis med lite bacon i. osv. TACK!
Detta var en mild och god sås, föll tyvärr inte barnen i smak. Blev mycket god att lägga i piroger dagen efter.