Japansk kyckling på spett

Serverar: 4-6 portioner

Mat på spett ger en riktig festkänsla. Teriyakisås är verkligen en av mina favoriter. Testa om du inte har gjort det!

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfiléer
  • 1 dl teriyakimarinad
  • Olja
  • Salt
  • Peppar
  • Hackade pistagenötter
  • Servera med
  • Sallad
  • Ris
  • Extra marinad från flaskan
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléerna i ca 2 cm breda bitar. Marinera dem i teriyakimarinad ca 30 minuter. Bryn dem i lite olja. Salta, peppra och trä upp på spett. Låt steka färdigt i ugnen i 175°C, ca 15 minuter. Strö över hackade pistagenötter och servera med sallad, ris och extra marinad från flaskan vid sidan om.
    2. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben