Jills fluffiga bärglass

Serverar: 4 portioner

Visst ser det gott ut!

Ingredienser

  • 2 äggvitor
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 250 g frysta bär
  • Instruktioner

    1. Vispa äggvitor med strösocker och vaniljsocker tills det blir ett hårt skum. Mixa frysta bär, t ex blåbär, hallon eller jordgubbar (spara ev en del och rör ner hela eller garnera med).
    2. Blanda försiktigt ner de mixade bären i äggviteskummet. Avnjut genast, frys en stund eller kör i glassmaskinen. Extra festligt blir det om man tar lite av äggviteskummet och spritsar en maräng på toppen. Ge den ev lite färg med en brännare

    Liknande recept

    4.8
    1 h 30 min
    16-18
    2

    Kommentarer (1)

    horseradish 22 februari 2009

    Det blev verkligen jättegott och fluffigt! Tyckte dock att det blev lite för sött...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben