Jölmens heta räkor

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Ljuvligt gott....

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • ½ purjolök
  • 100 g färska champinjoner
  • 1 röd paprika
  • 2 msk smör
  • 2 tsk curry
  • 2 krm cayennepeppar
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk soya
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 kg oskalade räkor
  • Instruktioner

    1. Finhacka löken, skiva svamp och purjolök och strimla paprikan. Skala räkorna. Fräs svamp, lök och paprika i smör tillsammans med curry och cayennepeppar i ca 2 minuter.
    2. Tillsätt crème fraîche och soya och låt puttra i ytterligare ett par minuter. Tillsätt räkorna och låt dem bli varma.
    3. Servera med ris eller pasta och en grönsallad, samt vitlöksbröd och ett gott vin.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben