Johannas chokladkaka
Tid:
30 minuter
En god och enkel chokladkaka.
Ingredienser
3 ägg
4 ½ dl socker
3 dl vetemjöl
½ tsk salt
3 skedar vaniljsocker
5 msk kakao
100 g smör (smält)
ev. florsocker
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och socker poröst. Vänd ner resten av ingredienserna. Häll upp i en smörad och bröad form (valfritt att bröa).
Sätt in i ugnen, 15-20 minuter.
Innan servering, sila över florsocker (valfritt).
Liknande recept
Chokladkaka
4
1 h
20
Skurna chokladkakor
4.9
60
7
Sivs chokladkaka
4.9
50 min
12
4
Vit chokladkaka med lingonglasyr
40 min
15
Mörk chokladkaka
1 h
5-6
1
Chokladkaka med kokos
3.5
15 min
6
2
Fransk chokladkaka
5
10-12
Chokladkaka på gräddfil
4
45 min
1
1
Fruntimmersveckan, Johanna – Mjölkchoklad- och kokostårta
12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!