Jordgubbs- och limepannacotta

Laktos och glutenfritt

Ingredienser

  • 1 gelatinblad
  • 1 1/2 dl laktosfri vispgrädde
  • 2 tsk strösocker
  • 250 g laktosfri mjukost
  • Saften från 1 lime
  • Jordgubbssallad
  • 250 g färska jordgubbar
  • 2 passionsfrukter
  • Instruktioner

    1. Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten i ca 5 min.
    2. Koka upp laktosfri grädde och socker i en kastrull. Krama ur gelatinbladet och rör ner det i grädden. Låt svalna något. Blanda ner laktosfri mjukost.
    3. Fördela i små glas och ställ i kyl att stelna i ca 3 timmar eller över natten.
    4. Skär jordgubbarna i skivor. Dela passionsfrukterna och skrapa ur fruktköttet. Blanda jordgubbarna med passionsfrukten och fördela det på pannacottan vid servering

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben