Jordgubbsglass med chokladrippel

Serverar: 4 portioner

Jordgubbsglass med chokladrippel

Ingredienser

  • 250 g frysta jordgubbar eller 5 dl färska
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 äggulor
  • 1 dl florsocker
  • 100 g mörk blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Halvtina och hacka jordgubbarna. Vispa grädden hårt. Blanda äggulor och florsocker. Rör ner äggsmeten och jordgubbarna i grädden.
    2. Häll smeten i en vid form och täck med plastfolie. Frys minst 4 tim. Ta fram glassen ca 30 min före serveringen. Smält chokladen och ringla den över glassen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bliss-2004 19 juli 2008

    den här är verkligen jätte god och väldigt lätt att göra

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben