Mmmmm Så ska en paj smaka. Servera pajen ljummen med kall vaniljsås.
Ingredienser
100 g margarin
2 msk socker
1 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 dl havregryn
Fyllning
1/2 liter jordgubbar
1/2 liter rabarber
1 dl socker
1 msk potatismjöl
Instruktioner
Smält smöret, rör ner socker, vetemjöl, havergryn till en smuldeg.
Skiva rabarber och jordgubbar rör ihop socker, potatismjölet. För att det inte ska bli alltför blött och kladdigt är det lämpligt att röra ihop socker, potatismjölet så att potatismjölet, socker fäster på rabarberbitarna och jordgubbarna.
Lägg fyllningen i ugnsfast form och fördela smuldegen över fyllningen.
Denna paj är så fantastiskt GOD!!!! En favorit!
OJ va god! MUMS! :D Väldigt smidigt att göra smuldegen med smält smör istället för att stå och kleta ihop det med fingrarna!.