Serverar: 7 portioner
Inte ett dugg kalorisnål, men den mest underbara paj man kan avnjuta till efterrätt eller bara till kaffet. Prova gärna med andra bär eller frukter, som tex hallon och rabarber!
Smält smöret. Blanda alla torra produkter, mjöl, socker, bakpulver och salt, rör om och tillsätt sedan det smälta smöret. Knåda till en deg och bred genast ut den i en pajform. Lägg bären på pajskalet. Blanda sedan socker och potatismjöl och bred ut det över bären, på så sätt blir bären inte så vattniga, villket de ofta kan bli om de är frusna. Placera sedan pajen i mitten av ugnen i 200 grader i cirka 20 minuter. Låt den sedan svalna en stund innan servering. Servera pajen med äkta vaniljsås eller gammaldags vaniljglass. Supergott!!!
Jordgubbspaj med kanel och citron
Kanel och citron smaksätter jordgubbarna till den här läckra pajen. Jo...
Toppenrecept! Blev hur smaskigt som helst. Slänger upp en bild, hoppas det är ok :)
Först skall man blanda torra produkter inklusive SOCKER. Sedan skall man blanda SOCKER med potatismjöl. Men det finns bara en mängd SOCKER med i ingredienser. Men det finns två mångder potatismjöl. Vad är det riktiga???