Jordnötskakor i långpannan

Serverar: 30-35 portioner

Just nu bara baka i långpannan. Snabbt, smidigt och enkelt

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 150 g margarin
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 msk vanillinsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • Garnering
  • Florsocker
  • Vatten
  • Kakao
  • Ev.175 g salta jordnötter, strös ovanpå smeten
  • Instruktioner

    1. Är din långpanna stor så gör 1½ sats.
    2. Vispa ägg och socker poröst. Smält marg blanda ned allt i hopa.
    3. Gräddas i långpanna. 175- 200 grader i 10- 12 min.
    4. Kakao, florsocker och vatten blandas och ringlas över kakan. Jordnötter strös på. Skär kakan medan den är varm.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Coco1 12 juli 2010

    hur mycket florsocker, vatten och kakao ska man ta för garnering ??

    Coco1 12 juli 2010

    hur mycket florsocker, vatten och kakao ska man ta för garnering ??

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben