Julias snickers

Serverar: 8 portioner

Perfekt julgodis att njuta efter julbordet eller varför inte ge bort i julklapp till någon du tycker om.

Ingredienser

  • 1 dl socker
  • 340 g jordnötssmör med bitar
  • 2 dl sirap
  • 1 dl kokos
  • 1 liter Rice Crisp
  • 200 g blockchoklad
  • Instruktioner

    1. 1. Sockret, jordnötssmöret och sirapen kokas på svag värme under omrörning i cirka fem minuter.
    2. 2. Tillsätt kokosen och Rice crisp.
    3. 3. Platta ut i en form.
    4. 4. Smält blockchokladen i vattenbad och häll över.
    5. 5. Låt svalna. Skär sedan i bitar. Sen är det mums fillibabba!

    Liknande recept

    45 min
    1-10
    4.3
    30 min
    80
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben