En kaka att njuta till kaffet.Vill du ha annan smak än mint kan du lägga på tunna chokladplattor, t ex Noblesse med annan smak. Servera gärna med färska bär. Dubbel sats i stor långpanna 35x40 cm.
Ingredienser
150 g smör
3 ägg
2 1/2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
2 1/2 dl vetemjöl
24 mintkakor, After eight eller Noblesse
Instruktioner
- Smält smöret och låt det svalna av. Vispa ägg och socker pösigt.
- Blanda vaniljsocker, kakao och mjöl och rör ner i smeten. Häll i bakpappersklädd långpanna och grädda i 160 grader ca 20 minuter.
- Låt svalna lite och skär i 24 rutor. Täck varje med chokladplattorna och låt dem smälta lite under ytterligare ett par minuter i ugnen.
Liknande recept
Kommentarer (0)