Serverar: 25-30 portioner
Fazer ögon knäck choklad är en ljus choklad med krispiga krokantbitar. Finns det inte i eran butik, be dom ta hem.
Ugn: 200 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och kakao i en skål. Sikta mjölblandningen i äggsmeten och vänd försiktigt ihop smeten. Smält smöret och blanda det med vattnet, rör ner det i smeten. Klä en plåt (40 x 35 cm) med bakplåtspapper och häll i smeten. Bryt 200 gram Fazer Ögon Knäck Choklad i bitar och strö över smeten. Baka kakan i 15 minuter, ta ut och låt svalna. Koka upp grädden, häll i kaffet och rör i 200 gram hackad Fazer Ögon Knäck Choklad. Låt glasyren svalna, bred den sedan över kakan. Strö över kokos och servera i rutor.
Du denna verkar merän GOOD! Kram SEA
Håller med den är verkligen god . Tack.