Kaffe och chokladshake

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

Härligt att njuta av i solen

Ingredienser

  • 2 klickar vaniljglass
  • 4 matskedar chokladsås
  • 1 dl mjölk
  • 1,2 dl kall espresso (2 koppar)
  • Krossad is (10 isbitar)
  • Instruktioner

    1. Blanda glass med chokladsås, mjölk och espresso i en mixer eller köksassistent tills det blir skummigt. Lägg krossad is i 2 glas (2,5 dl) tills de är halvfulla och häll över kaffe och choklad shaken. Serveras direkt.
    2. Du kan göra krossad is genom att krossa iskuber i en köksassistent eller genom att lägga dem i en plastpåse och slå på dem med en hammare eller brödkavel. Lägg en ren kökshandduk över plastpåsen för att förhindra att isen flyger omkring.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    serine 11 september 2009

    Jätte gott!

    marie79 25 april 2011

    Jätte god men stämmer inte överens med bilden. Min blev bara ljus nougat färgad hela drinken men jag kanske gjorde något fel.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben