Smält smöret. Rör ihop socker och ägg.
Blanda mjöl och kakao.
Rör ihop allt och och fördela smeten i en springform.
Baka av i ugnen i cirka 6 minuter. Låt den kallna.
Brygg kaffe.
Blötlägg gelatin i lite kallt vatten. Vispa samman äggulor och socker tills det blir vitt. Lättvispa grädden.
Smält chokladen (gärna i mikro) till ungefär 50 grader.
Smält gelatinet i det varma kaffet. Rör i gelatinet och den varma smälta chokladen i äggvispet.
Rör det slätt.
Vänd först i en tredjedel av den lättvispade grädden.
Rör tills det blir slätt. Vänd sedan i resten av grädden.
Bred ut hallonsylt på chokladbotten. Häll på chokladmoussen. Stryk toppen slät. Ställ i frysen över natten.
Ta ut och låt tina i kyl ett par timmar. Pudra med kakao. Garnera gärna med färska hallon.
Jag har ändrat måttenheterna
Jag har satt punkter i den beskrivande texten
Jag har tagit bort punkterna i ingridiensbeskrivningen