Kakor med kanel, sirap m.m

Serverar: 40-50 portioner

Tid: 30 minuter

Ett kakrecept från 1972

Ingredienser

  • 425 g vetemjöl
  • 225 g margarin
  • 212 g socker
  • 1 tsk sirap
  • 1 tsk kanel
  • 10 droppar bittermandelolja
  • 1 äggula
  • 2 tsk bikarbonat
  • Instruktioner

    1. Rör margarin och socker pösigt. ha i äggulan och sirapen.
    2. Blanda kanel och bikarbonat med mjölet. Rör i det i smeten
    3. Rulla bollar som plattas ut med en gaffel. Grädda i 150 gr. i ca 10- 12 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    The_mama97mia 21 februari 2010

    Var är sockret? Finns inte i ingredienslistan?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben