Pirogfyllning m skinka

Serverar: 16 portioner

Tid: 10 minuter

Enkel och god fyllning till piroger (Deg - se grundrecept pirogdeg). Kan ätas både kalla och varma.

Ingredienser

  • 500 g hackad spenat
  • ca 1 krm muskot
  • peppar
  • 200 g strimlad rökt skinka eller kassler
  • 200 g fetaost
  • Instruktioner

    1. Tina spenaten om den är fryst och krama ur lite av vätskan. Krydda lite i taget med muskot och peppar och smaka av. Blanda strimlad skinka/kassler med spenaten och smula sedan ner fetaosten.
    2. Klicka ut ca 2-3 msk på varje "pirogdegsrundel". Vik ihop. Pensla med ägg och grädda i mitten av ugnen ca 10-15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben