Kall ansjovislåda
Serverar:
4-6 portioner
Tid:
45 minuter
Enkel att göra och god att äta 15 + 30 min i kylen
Ingredienser
300 g philadelfiaost
2 dl crème fraiche
1 burk ansjovisfilè 125g
2 msk ansjovisspad
3 msk gräslök
3 msk hackad dill
60 g stenbitsrom
Citronskivor
Instruktioner
Mosa philadelfiaosten och rör ihop med crème fraiche.
Låt filèerna rinna av och finhacka dem. Rör ner i ostmassan med gräslök och dill. Smaka av med ansjovisspad.
Forma massan på ett fat till en rund kaka.
Ställ in i kylen för att stelna ca 30 min.
Garnera med stenbitsrom och citronskivor.
Servera gärna med rädisor och kex.
Liknande recept
Toppengod kall sås till fisk
4.5
4-6
8
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Kall lax- och räkpaj
4.5
30 min
4-6
22
Kall sås, perfekt till kyckling
4.5
5 min
3
12
Kall fisksås - fettsnål!
1
4
3
Kall fisksås
4
Het kall grillsås
4
20
1
Uppstekt tunnbröd med kall falukorv
5
10 min
1
Kall inkokt lax
4.5
2
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!