Kall ansjovislåda

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 45 minuter

Enkel att göra och god att äta 15 + 30 min i kylen

Ingredienser

  • 300 g philadelfiaost
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 burk ansjovisfilè 125g
  • 2 msk ansjovisspad
  • 3 msk gräslök
  • 3 msk hackad dill
  • 60 g stenbitsrom
  • Citronskivor
  • Instruktioner

    1. Mosa philadelfiaosten och rör ihop med crème fraiche.
    2. Låt filèerna rinna av och finhacka dem. Rör ner i ostmassan med gräslök och dill. Smaka av med ansjovisspad.
    3. Forma massan på ett fat till en rund kaka.
    4. Ställ in i kylen för att stelna ca 30 min.
    5. Garnera med stenbitsrom och citronskivor.
    6. Servera gärna med rädisor och kex.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben