Kall bearnaisesås

Serverar: 4 portioner

Så gott till en fin köttbit!

Ingredienser

  • 2 msk vinäger
  • 1/2 tsk finkrossad peppar
  • 1-1 1/2 msk finhackad lök
  • 1 msk finhackade persiljestjälkar
  • 1 tsk torkad dragon
  • 2 dl creme fraiche
  • 1/2 dl finhackad persilja
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk kinesisk soja
  • Instruktioner

    Blanda vinäger, peppar, lök, persiljestjälkar & dragon i en kastrull. Koka ihop tills det nästan är torrt. Låt det kallna. Blanda med creme fraiche, smaksätt med salt och soja. Rör i persiljan. Låt såsen stå nån timma i kylen innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    matgladaSuss 1 augusti 2008

    Av alla kalla bea-såser är detta den bästa!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben