Kall kasslerpaj

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 1 timme

Mycket god och enkel paj.

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl riven ost
  • 75g smör
  • 3 msk fil eller vatten
  • Pajen
  • 1 dl creme fraiche
  • 1-2 tsk italiensk salladskrydda
  • ½-1 finhackad gurka
  • 400g kassler
  • Instruktioner

    Blanda ihop pajdegens ingredienser. Smörj en pajform och baka ut degen i den. Gräddas i ca 15 minuter och låt pajdegen kallna. Blanda ihop cremé fraiche, kryddan, fin hackade gurkan och den tärnade kasslern. Lägg kasslersmeten på kalla pajskalet. Servera med sallad och rostad franska.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben