Kall kebabsås

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 3 minuter

Beroendeframkallande sås... En superb lättlagad kall sås som är utmärkt till kebab, grillat, pizza, kött- och fiskrätter, whatever... funkar till allt!

Ingredienser

  • 2 dl filmjölk
  • 1 msk majonnäs
  • 1-2 tsk salt
  • 1-2 msk pepparmix
  • 4 färskpressade vitlöksklyftor
  • Ev andra kryddor efter egen smak (socker, aromat, örtkryddor osv)
  • Instruktioner

    Rör ihop filmjölken med majonnäsen till en krämig sås. Skala och pressa ner vitlöksklyftorna. Häll i salt, pepparmix och eventuellt andra kryddor. Rör om och smaka av.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben