Kall laxtallrik LCHF

Serverar: 6-8 portioner

Så himla gott.

Ingredienser

  • 900 g kall kokt lax
  • 5 dl crème fraiche
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk majonäs
  • 2 msk färskriven pepparrot
  • 1 kg räkor med skal
  • 6-8 kokta ägg
  • 1 gurka
  • 1 kruka dill
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop alla ingredienser till såsen och rör om ordentligt. Ställ såsen att vila i kylen.
    2. Skala räkorna och äggen. Skär äggen i klyftor. Dela gurkan på längden och skrapa ur kärnhuset. Skär gurkan i små tärningar.
    3. Lägg upp fisken och skeda upp såsen över den. Garnera med räkor,ägg och gurka samt dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben