Kall laxtallrik LCHF
Serverar:
6-8 portioner
Så himla gott.
Ingredienser
900 g kall kokt lax
5 dl crème fraiche
2 msk dijonsenap
2 msk majonäs
2 msk färskriven pepparrot
1 kg räkor med skal
6-8 kokta ägg
1 gurka
1 kruka dill
Instruktioner
Blanda ihop alla ingredienser till såsen och rör om ordentligt. Ställ såsen att vila i kylen.
Skala räkorna och äggen. Skär äggen i klyftor. Dela gurkan på längden och skrapa ur kärnhuset. Skär gurkan i små tärningar.
Lägg upp fisken och skeda upp såsen över den. Garnera med räkor,ägg och gurka samt dill.
Liknande recept
Toppengod kall sås till fisk
4.5
4-6
8
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Kall lax- och räkpaj
4.5
30 min
4-6
22
Kall sås, perfekt till kyckling
4.5
5 min
3
12
Kall fisksås - fettsnål!
1
4
3
Kall fisksås
4
LCHF broccoli- och skinkomelett
4.2
1 h
6-8
5
Het kall grillsås
4
20
1
Uppstekt tunnbröd med kall falukorv
5
10 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!