Kall päron-choklad
Serverar:
4 portioner
Gott!
Ingredienser
1/2 dl Dansukker mörkt muscovadoråsocker
2 msk kakao
3 mogna päron
6 dl mjölk
Garnering
1/2 dl vispgrädde
Riven choklad
Instruktioner
Vispa grädden till fast skum. Skala, kärna ur och skär päronen i bitar. Mixa päron, kakao, mjölk och socker tills päronen är finfördelade. Sila och häll upp i fyra glas.
Lägg eller spritsa en klick grädde i varje glas. Strö på riven choklad.
Liknande recept
Toppengod kall sås till fisk
4.5
4-6
8
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Kall lax- och räkpaj
4.5
30 min
4-6
22
Kall sås, perfekt till kyckling
4.5
5 min
3
12
Kall fisksås - fettsnål!
1
4
3
Kall fisksås
4
Het kall grillsås
4
20
1
Uppstekt tunnbröd med kall falukorv
5
10 min
1
Kall inkokt lax
4.5
2
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!