Kall paprika och gurksås
Serverar:
3 portioner
Tid:
20 minuter
God kall sås man kan ha till de mesta :)
Ingredienser
1 burk (2½ dl) lätt crème fraiche
1 röd paprika
1 gurka
1 vitlöksklyftor
Salt
Peppar
Paprikapulver
Örtsalt
Instruktioner
Hacka gurka och paprika smått och häll ner i crème fraichen, pressa dom två vitlöksklyftorna och krydda med egen smak med kryddorna.
Låt stå och dra i 20 minuter.
Liknande recept
Paprika och rödlöksfräs
4.5
15 min
2
2
Toppengod kall sås till fisk
4.5
4-6
8
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Kräftpasta med purjo och paprika
4
20 min
4
1
Teriyakikyckling med purjo och paprika
4
4
1
Kall lax- och räkpaj
4.5
30 min
4-6
22
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Kall sås, perfekt till kyckling
4.5
5 min
3
12
Blandostpaj med paprika & purjo
45 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!