Kall rissallad

Serverar: 4 portioner

En färgklick och ett matigt tillbehör vid korvgrillning

Ingredienser

  • Ris av valfri sort
  • 1/2 tsk gurkmeja
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 burk svarta bönor, 410 g
  • 50 g ruccollasallad
  • 1/2 dl klippt persilja
  • 1/2 krm cayennepeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Koka riset efter antal portioner som anvisas på förpackningen, tillsätt gurkmejan i vattnet för färgens skull. Kyl det färdigkokta riset i vattenbad. Tärna paprikorna, skölj salladen. Skölj bönorna och låt dem rinna av.
    2. Smaksätt riset med salt och cayennepeppar. Blanda samman alla ingredienserna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben