Kall Romsås
Serverar:
4 portioner
Godsås till lax mm.
Ingredienser
100 g Stenbitsrom (röd)
2 dl Crème fraiche
2 msk Dill (finhackad)
0,5 st Rödlök
Instruktioner
Finhacka rödlöken och dillen.
Blanda alla ingredienser i en skål och låt stå kallt innan servering.
Liknande recept
Stekt abborrfilé i tunnbröd med kall ägg- och romsås
4
4
Kall romsås
4.5
15 min
4
3
Kall romsås
10 min
Toppengod kall sås till fisk
4.5
4-6
8
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Kall lax- och räkpaj
4.5
30 min
4-6
22
Kall sås, perfekt till kyckling
4.5
5 min
3
12
Kall fisksås - fettsnål!
1
4
3
Kall fisksås
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!