Kall romsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Jätte god till all fisk.

Ingredienser

  • 3 dl cremé fraiche
  • 1 hackad röd lök
  • 2 msk stenbitsrom
  • 2 msk majonnäs
  • En knippe hackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Hacka löken, sedan dillen. Blanda cremé fraichen och majonnäsen. Tillsätt sedan löken, dillen och stenbitsromen. Salta och peppra efter tycke och smak.
    2. Färdig att servera
    3. Om du vill kan du även hacka ner lite räkor i såsen, mums :)

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    lena4 24 juni 2009

    Jättegod till stekt fisk. Blir en 5.a i betyg av oss. Lena

    abkn 20 augusti 2009

    Perfekt till nästan all fisk helt underbar:) går även till bakad potatis med räkor och kräftstjärtar

    AnkiPetersen 27 juni 2010

    Enkel att göra och god! Denna kommer jag att göra flera gånger!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben