Kall skaldjurspaj

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 45 minuter

God paj som kan användas till förrätt, eller på ett buffébord. Blir godast om man gör den färdig dagen innan den ska serveras.

Ingredienser

  • Pajskal
  • 3 dl vetemjöl
  • 125 g margarin
  • Fyllning
  • 2 msk grädde
  • 100 g naturell philadelphiaost
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk finhackad röd lök
  • 1 liten burk stenbitsrom ca 50 g
  • 100 g crabfish
  • Dekoration
  • 300 g räkor (oskalade)
  • Instruktioner

    Blanda ihop margarin och mjöl till en pajdeg. Tryck ut degen i en pajform. Grädda pajskalet i 10-15 minuter i 225 grader. Låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till fyllningen, lägg i pajskalet, gärna kvällen innan servering. Skala räkorna och dekorera.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    matmorsan 30 augusti 2009

    så god o kändes inte så dyr så den kommer att finnas på våra kalas i framtiden mmmm

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben