kall skaldjurspaj

Serverar: 4-6 portioner

En kall paj som är god att servera på kvällen med ostfrallor och en trevlig sallad

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 3½ dl mjöl
  • ½ tsk salt
  • 1 ägg
  • 150 g margarin eller smör
  • Fyllning
  • 1 burk räkor
  • 1 burk krabba
  • 2 - 3 kokta ägg
  • 4 dl creme fraiche
  • 2 msk senap
  • ½ dl hackad dill
  • ½ boston gurka
  • Dillkvistar
  • stenbitsrom
  • citronskivor till garnering
  • Instruktioner

    Blanda samman ingredienserna till degen och tryck ut i pajform. Förgrädda skalet i ugnen. låt skalet svalna medans du rör i hop fyllningen. Bred ut den i pajskalet och garnera efter egen fantasi. Servera med sallad och ostfrallor.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    cutekamie 18 maj 2009

    Denna paj var supergod, den blev ännu godare dagen efter. Jag tog räkor, kräftstjärtor och crabfish. Tackar cutekamie

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben