Kall tonfiskpaj

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme

Supergod och fräsch

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 3 dl vetemjöl
  • 125 g margarin
  • 2 msk vatten
  • Fyllning
  • 1 burk tonfisk i vatten
  • 1 dl majonnäs
  • 1/2 dl löst vispad vispgrädde
  • 2 msk purjolök
  • 2 msk dill, inte torkad
  • 1 burk stenbitsrom till garnering
  • Instruktioner

    1. Blanda ingredienserna till pajskalet, och ställ svalt i en timme. Tryck sedan ut degen i en rund pajform och nagga med gaffel. Förgrädda i ca 10-15 min i ca 225 grader. Låt svalna.
    2. Blanda alla ingredienser till fyllningen, utom stenbitsromen, och lägg i pajskalet. Garnera sedan med stenbitsromen. Servera med en sallad.

    Liknande recept

    4.5
    45 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben