Kalles hummerfiskbullar

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Fiskbullar med Keso, lök, kaviar och bananer är en smakupplevelse för små och stora magar.

Ingredienser

  • 1 burk fiskbullar i hummersås
  • 2 msk Kalles kaviar (original)
  • 250 g naturell keso
  • 2 medelstora bananer
  • 1 liten rödlök
  • 1 knippe gräslök
  • Instruktioner

    1. Skala och finhacka löken. Finhacka gräslöken. Blanda löken samman med keso och kaviaren. Skala och skiva bananerna. Rör försiktigt ner bananskivorna och fiskbullarna med sin sås i kesoröran. Värm allt i en kastrull under försiktig omrörning.
    2. Till potatismos eller pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    fialotta88 17 augusti 2016

    Bananer? Låter helt knasigt, men jag måste testa!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben