Kanel & ingefärssill

En egen, kryddig sill. Uppkryddad med kanel och ingefära.

Ingredienser

  • 0.5 l vatten
  • 1 st Ingefära
  • 0.5 st Citron
  • 3 st Lagerblad
  • 2 st Stjärnanis
  • 0.5 dl Strösocker
  • 4 st msk Vinäger
  • 4 st msk salt
  • 3 st krm Svartpeppar
  • 1 st Burk inläggningssill
  • Instruktioner

    1. Börja med att koka upp vatten med alla ingredienser förutom sillen. 2. När detta har kokat upp så låter du vätskan stå aoch dra i minst 3 timmar för att lagen skall suga åt sig smak från alla ingredienser. 3. När detta har stått och dragit så häller du över vätskan över din sill. 4. Låt sedan detta stå och vila i kyl i minst 24 timmar. 5. Voila!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben