Sätt ugnen på 175C. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter.
Vispa smöret och sockret vitt och poröst. Tillsätt äggen ett i taget och rör ner filmjölken.
Blanda alla de torra ingredienserna och rör ner i smeten. Slå i hälften av smeten i formen. Blanda sockret och kanelen. Strö hälften av kanelsockret över smeten. Täck med resten av smeten och strö resten av kanelsockret överst.
Sätt in i nedre delen av ugnen och grädda i ca 50 minuter.
Hej!
Jättegod och lättbakad kaka, med ingredienser jag alltid har hemma! Längtade efter något gott till kvällskaffet, och GOTT blev det. Tack för ett bra recept. Du får högsta betyg av mig, eftersom jag kommer att göra den fler gånger!
PillaL5 oktober 2008
En underbar kaka ! Barn och gäster blev överförtjusta ! Har gjort den flera gånger nu . Även testat att lägga äppelklyftor mellan lagren.. Saftigt och gott.
Mvh
Pilla
Hej! Jättegod och lättbakad kaka, med ingredienser jag alltid har hemma! Längtade efter något gott till kvällskaffet, och GOTT blev det. Tack för ett bra recept. Du får högsta betyg av mig, eftersom jag kommer att göra den fler gånger!
En underbar kaka ! Barn och gäster blev överförtjusta ! Har gjort den flera gånger nu . Även testat att lägga äppelklyftor mellan lagren.. Saftigt och gott. Mvh Pilla