Kanelskorpor från Ystad

Serverar: 40 portioner

Tid: 1 timme

Jättegoda!!!!!! Jätteenkla.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 80 gr margarin
  • 5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Garnering
  • vatten
  • kanel
  • strösocker
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt det smälta avsvalnade margarinet. Blanda mjöl och bakpulver och rör i. Dela degen i 3 delar, rulla till längder. Pensla med vatten och strö på kanel och sockerblandningen. Ställ in plåtarna i en 200 gr varm ugn i ca 20 minuter eller tills de är guldbruna. Skär längderna i sneda bitar, när de är varma. Rosta dem. Stäng av ugnen och låt dem torka i eftervärme. Kan frysas.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben