Kantarell- och ostpaj fyllning

Serverar: 4-6 portioner

Jättegott att fylla mitt dinkelpajskal med!

Ingredienser

  • 2 dl rensade sköljda kantareller
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 påse riven västerbottenost
  • 3 ägg
  • 2 dl mjölk (laktosfri, eller solhavre)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Stek upp kantarellerna i en stekpnna. Pressa vitlöken över.
    2. Gör en äggstanning av äggen, mjölken och salt och peppar.
    3. Strö kantarellerna i pajskalet och osten över. Häll över äggstanningen och grädda 20-25 minuter tills pajen fått fin färg och stanningen stannat.
    4. Ugn: 200 grader.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    6
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben