Kantarell- och ostpaj fyllning
Serverar:
4-6 portioner
Jättegott att fylla mitt dinkelpajskal med!
Ingredienser
2 dl rensade sköljda kantareller
1 klyfta vitlök
1 påse riven västerbottenost
3 ägg
2 dl mjölk (laktosfri, eller solhavre)
Salt
Peppar
Instruktioner
Stek upp kantarellerna i en stekpnna. Pressa vitlöken över.
Gör en äggstanning av äggen, mjölken och salt och peppar.
Strö kantarellerna i pajskalet och osten över. Häll över äggstanningen och grädda 20-25 minuter tills pajen fått fin färg och stanningen stannat.
Ugn: 200 grader.
Liknande recept
Ostpaj
4.8
30 min
6
5
Rabarberpaj med krämig fyllning
4.4
6-8
10
Kakor med fyllning
4.3
20
3
Ostpaj med musslor
3
4-6
Bästa ostpajen
5
6
5
Nyttigare piroger med olika fyllningar
4.7
16
34
Frasig ostpaj
5
4
4
Kantarell- och räkpanna med kummin
5
4
1
Saffransbullar med god fyllning
4.4
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!