Karibisk kyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gott med kyckling och kokosmjölk

Ingredienser

  • 2 msk olja
  • 1 1/2 msk råsocker
  • 4 kycklingklubbor
  • 1 påse cremy curry chicken, santa maria
  • 1 burk kokosmjölk
  • 600 g blandade grönsaker
  • 250 g jasminris
  • 250 g annanas färsk i bitar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 150 g Hetta upp olja i en stekpanna och låt sockret smälta ner. Tillsätt kyckling och stek runt om. Lägg i en form. Vispa ihop cremy curry chicken med kokosmjölk och lite vatten och häll över kycklingen. Dra över folie och stek i ugn tills kycklinsaften är genomskinlig i den tjockaste delen, ca 30 minuter. Koka grönsakerna i saltat vatten.
    2. Servera kycklingen med sås, grönsaker och ris. Garnera med annanas.
    3. Använd broccoli, morot, sockerärter till den blandade grönsakerna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben