Karins bacon pasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabb rätt både till fest och vardags

Ingredienser

  • Fjärils Pasta
  • 2 paket bacon
  • 2 förp kelda ost sås
  • Ruccola sallad
  • 1 ask körsbärs tomater
  • riven parmesan
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Klipp eller skär baconet i bitar, fräs dom knapriga. Lägg dom på papper, låt rinna av.
    2. Skölj ruccolan, lägg den sedan på tallriken tillsammans med klyftade körsbärs tomater.
    3. Värm ostsåsen.
    4. Lägg sedan på bacon,pasta och ostsås. Toppa med parmesan och svart peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Anna-Malin 12 januari 2012

    Denna rätt gör vi jätteofta på fredagar. Vi brukar lägga upp portioner på djupa pastatallrikar. Först ruccolan, mest ute i kanterna, sedan pastan, lägger de halverade coctailtomaterna snyggt runt om, häller ostsåsen över pastan, strör på lite svartpeppar, strör över bacon och avslutar med parmesanost. Är kanongott och ser även mycket smaskigt ut! Vill man ha mer smak på ostsåsen kan man lägga i 50 g parmesanost under uppvärmningen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben