Denna rätt gör vi jätteofta på fredagar. Vi brukar lägga upp portioner på djupa pastatallrikar. Först ruccolan, mest ute i kanterna, sedan pastan, lägger de halverade coctailtomaterna snyggt runt om, häller ostsåsen över pastan, strör på lite svartpeppar, strör över bacon och avslutar med parmesanost. Är kanongott och ser även mycket smaskigt ut! Vill man ha mer smak på ostsåsen kan man lägga i 50 g parmesanost under uppvärmningen.
Denna rätt gör vi jätteofta på fredagar. Vi brukar lägga upp portioner på djupa pastatallrikar. Först ruccolan, mest ute i kanterna, sedan pastan, lägger de halverade coctailtomaterna snyggt runt om, häller ostsåsen över pastan, strör på lite svartpeppar, strör över bacon och avslutar med parmesanost. Är kanongott och ser även mycket smaskigt ut! Vill man ha mer smak på ostsåsen kan man lägga i 50 g parmesanost under uppvärmningen.