Karins goda kyckling

Serverar: 4 portioner

Snabbt och lätt att göra och godare än man kan föreställa sig. Går även bra att frysa.

Ingredienser

  • 8 kycklingfiléer
  • 2 morötter
  • 2 purjolökar
  • 50-200 g gorgonzola
  • 3 dl torr vit vermouth eller vitt vin
  • salt
  • peppar
  • smör
  • margarin eller olja
  • Instruktioner

    Skär filéerna i bitar och strimla grönsakerna fint. Salta och peppra kycklingen och fräs i en panna med lite matfett. Lägg i grönsakerna och sänk värmen. Låt osten smälta ner i småbitar, häll försiktigt över vinet och lägg på locket. Låt puttra 5-10 minuter. Servera med ris eller pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben