Kassler med ananas och purjolök

Serverar: 4 portioner

Enkelt snabbt och gott!

Ingredienser

  • 400 g kassler
  • 1 burk ananas i skivor
  • 1 stor purjolök
  • 1 burk creme fraiche
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 3 msk chilisås
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skiva purjolöken och koka den ett par minuter i lätt saltat vatten, låt rinna av. Skär kasslern i cm-tjocka skivor Lägg kasslern varvat med ananasskivor i mitten av en smord form. Fördela purjolöken vid sidan om.
    2. Blanda creme fraiche, grädde och chilisås. Fördela såsen i formen.
    3. Gratinera i 225* ca 15 min.
    4. Servera med ris, kokt potatis eller ännu hellre pressad potatis, och naturligtvis en sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    guardianlinda 17 april 2008

    Hej! Låter riktigt smarrigt, skulle det funka att lägga kokt ris i botten från början? Kanske lite riven ost på toppen?/Linda

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben