Kassler med ris och ananas

Serverar: 4 portioner

Min moster gjorde det åt mig en gång, sen var jag såld.

Ingredienser

  • 4 portioner kokt ris
  • 1 burk med ananasringar
  • 500 g kassler
  • 4-6 dl café de Paris eller bernaisesås
  • Hackad purjolök
  • Instruktioner

    1. Bred ut det kokta riset i en ugnsfastform och strö över den hackade purjoplöken över riset.
    2. Sedan varvar du ananas och skivor av kassler så de ligger varannan över riset. Sedan häller du över såsen och ställer in i ugnen i ca 30 minuter på 225 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    systeryster 14 oktober 2008

    Har testat detta men utan purjolök.Älskar bea! som vi kallar bernais i Gävle.Säkert lika gott med café paris sås.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben