Kasslergratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Med go'a kryddor, att ta till när tid och fantasi tryter.

Ingredienser

  • 800 g kassler
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl hackad rucola
  • 4 finhackade tomater
  • 3 st pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 tsk chilipulver
  • ½ tsk gurkmeja
  • Lite curry
  • Lite salt (tänk på att kasslern är ganska salt)
  • 125 g gratängost
  • Instruktioner

    Sätt först ungnen på 250 grader. Skiva kasslern i halvcentimetertunna skivor och lägg dem i en ungsform. Hacka rucola och tomater och lägg ner i crème fraichen, tillsammans med övriga kryddor. Rör om och bred ut över kasslern. Strö gratängost över hela härligheten och skjuts in i ugnen tills osten fått fin färg!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    ms8 7 januari 2016

    Mycket gott!

    Robban111 15 mars 2016

    Väldigt gott och enkelt att göra

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben