Kasslergratäng

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

En mycket enkel och omtyckt maträtt, både bland familj och gäster

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 1-2 burkar hela champinjoner
  • 600-750 g broccoli
  • 3 dl grädde eller matlagningsgrädde
  • Ost
  • Instruktioner

    1. Lägg färsk eller tinade broccolibuketter i en smord form. Häll 1-2 burkar champinjoner över. Salta och peppra (tänk på att kasslern är salt). Häll över grädden, skiva kassler och lägg lite på vartannat så att det täcker formen. Skiva ost och täck över gratängen.
    2. Grädda i 200-225 grader medan riset kokar, ca 25 min. Servera med ris och sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben